fbpx
Vyberte stránku

Co pro Vás chystáme na sportovní sezónu 2020? 

Projekty na následující sezónu jsme sestavili jako koktejl již osvědčených událostí z uplynulého roku a zároveň doplnili o nové, které vhodně doplňují naše portfolio nebo jsme požadavek na ně opakovaně slyšeli od našich klientů
Na co se tedy můžete těšit a na co se zároveň těšíme i my: 

Semináře na téma zdravý životní styl

Semináře jsou především pro zákazníky z řad firem, ale v plánu jsou i semináře o víkendu pro veřejnost. Připraveny máme tato témata: 
• Formování postavy a redukce váhy
• Jezte zdravě a chutně
• Kompenzace k sedavému zaměstnání
• Pevné břicho, hezký zadek

Sportovní víkendy

Chystáme jarní a podzimní termín. Úžasný kolektiv aktivních sportovních nadšenců, atraktivní lokality českých hor, vyvážený poměr sportování a zábavy. To jsou sportovní víkendy Be Fit Academy. Vždy se můžete těšit na prověřené a čisté ubytování, různorodá cvičení (kondice, kompenzace, běh), sportovní soutěže a dobrou náladu od začátku do konce. Vypsané termíny našich sportovních víkendů naleznete v kategorii Novinky.

Sportovní týden ve Španělsku

Víkendy jsou někdy příliš krátké, abychom se stihli pořádně zapotit, protáhnout, zregenerovat. Natož abychom si dopřáli chvíle pohody u dlouhých večeří. Hlavně proto sportovní týden protahujeme na sportovní týden, kde opět bude platit balanc mezi mnoho sportem, uvolněním, odpočinkem a zábavou. Předpokládaný termín je na konci září 2020. O přesném termínu budeme informovat. 

Dále máme připravených několik projektů pro dosažení konkrétních cílů v různých sportovních odvětvích. Detaily naleznete na našich www v sekci aktuální projekty. 

PŘÍPRAVA NA PŘEKÁŽKOVÉ ZÁVODY

Cíl: Příprava na překážkové závody typu Spartan race, Predator race, Gladiator race apod.

SPARTAN TRIFECTA

Cíl: Příprava na 3 závody spartan race – Sprint, super a beast

MŮJ PRVNÍ TRIATLON

Cíl: Úspěšné a radostné dokončení prvního triatlonového závodu

MŮJ PRVNÍ PŮLMARATON

Cíl: S radostí ve tváři absolvovat a dokončit svůj první závod na 21,067 km – půlmaraton

Vedle projektu s konkrétními cíli samozřejmě pokračujeme i v individuálních trénincích v oblasti fitness a atletiky.